Producera solenergi

Vi hjälper dig att bygga en solcellsanläggning, göra en synlig insats för miljön, höja värdet på ditt hus, spara pengar och framför allt – tjäna pengar på försäljning av el som du producerar. En garanterat lönsam investering – och den är helt sann dessutom.
Som fastighetsägare kommer du vara en viktig del i Sveriges regerings strategi för ett fossilfritt land om du investerar i solceller. Häng på du med, ta det naturliga steget och satsa på solkraft – snart kommer dina grannar följa efter.

Vi jobbar i tre enkla steg

1. Projekterar

Vi tar reda på ditt hus förutsättningar,
antingen under ett kostnadsfritt hembesök eller digitalt

2. Designar

Vi ritar upp din solcellsanläggning som vi presenterar för dig
tillsammans med en offert och en lönsamhetskalkyl

3. Installation

4-6 veckor efter din beställning kommer vi hem till dig och installerar
din anläggning, det brukar ta 1-3 dagar beroende på storlek

När installationen är utförd kan du luta dig tillbaka och skörda solenergi i över 30 år. Strålande, eller hur?

Lantbruk

Lantbruk gör stora och långsiktiga besparingar med hjälp av solceller – tillgången till stora och höga takytor som exempelvis ladugårdar, maskinhallar och andra ekonomibyggnader möjliggör en storskalig anläggning med hög elproduktion.

Företag

Företag har även de stora takytor med goda förutsättningar för storskalig anläggning. Kontorsbyggnader, industrier, lagerlokaler med flera har optimala förutsättningar att göra stora besparingar men även positionera företaget som modernt och miljövänligt vilket brukar leda till merförsäljning av företagets produkter.

Villa

Att installera en solcellsanläggning på ditt villatak är en garanterat lönsam investering. Du sparar och tjänar pengar, gör en synlig insats för miljön och du höjer värdet på ditt hus.

Genomsnittlig avkastning årligen

Villor 10%
Företag och lantbruk 20%

Din leverantör

Auterra Solar hjälper villaägare, företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar att investera i solcellsanläggningar och producera solkraft. Vi tycker att det ska vara lätt att göra rätt.

Trygghet

Vi tar hand om er från första kontakt till färdig anläggning. Som kund till oss är du i trygga händer under hela resan, från första kostnadsfria besöket till installationen. Men även efter det.
Självklart jobbar vi med högkvalitativa produkter, paneler och växelriktare från de globalt största aktörerna vilket gör att du kan skörda solenergi i lugn och ro.