Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerrätten gäller förutsatt att returnerad vara återsändas oanvänd eller i nyskick, och i oskadat originalemballage. Kund får öppna originalemballage försiktigt och undersöka sin produkt. Packning skall göras på sådant sätt att transportskador förhindras. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs mer om Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Leveranser

Vi har fri frakt på alla leveranser. Leveranstiden anges i kundvagnen under fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Vid synliga transportskador av emballaget skall en anmälan göras direkt till transportören. Upprätta därefter kontakt med Auterra Solar för underrättelse kring transportskadan och dess omfattning.

Ett skadat emballage returneras ej efter uthämtning.

Ej uthämtade paket

Din leverans finns kvar hos ombudet under 14 dagar. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla leveranser som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som Schenker Privatpaket, inte i brev eller mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Balansering

Kunden ger Auterra Solar fullmakt att hämta uppgifter om Kundens anläggningsuppgifter, elnätsabonnemang, historiska och aktuella data tillgänglig från Användarens elmätare via nätägaren samt att ta reda på vem kundens elleverantör och balansansvariga är. Kunden ger Auterra Solar ensamrätt att själv eller den Auterra Solar anlitar i sitt ställe att analysera datan och styra laddningen.

Skattereduktion för grön teknik

Vid köp av laddbox och installationer med grönt skatteavdrag är det kunden som ansvarar för att kraven för skatteavdraget är uppfyllt. I det fall Skatteverket inte beviljar hela eller delar av beloppet har Auterra Solar rätt att efterfakturera motsvarande belopp till kunden.