Solcellsmontörer till Auterra Solar

Säljare till Auterra Solar i Norrköping

Auterra Solar växer! Vi söker nu två solcellsmontörer på heltid som idag jobbar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Välkommen till oss på Auterra Solar! Här kommer du få stora möjligheter att växa och göra karriär. 

Om jobbet

Vi söker nu 2 solcellsmontörer till vårt växande företag. Du kommer montera solcellsanläggningar på villor, ladugårdar, lägenheter och andra kommersiella fastigheter tillsammans med våra andra erfarna montörer. Arbetet är väldigt roligt och varierande. Viss övernattning på hotell kommer att ske.

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten. Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, därför letar vi efter dig som är lösningsorienterad och som tillsammans med din arbetsledare tar egna initiativ och kommer med kreativa idéer.

Vad erbjuder Auterra Solar dig?

Attraktiv lön

Frihet under ansvar

Goda möjligheter till utveckling

Bonussystem

Varierande dagar

Högt i tak med kort beslutsväg

Om anställningen:

Lön: Fast och rörlig

Placering: Gamleby/Västervik

Tillträde: Omgående

Anställningsvillkor: Heltid

Om Auterra Solar:

Vi är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar, laddboxar och batterier. Varje dag levererar vi anläggningar med absolut största kundnöjdhet då vi håller en av branschens högsta standard på våra arbeten. Det är väldigt viktigt för oss att vara i framkant i hela kedjan – från första kundkontakt till färdig anläggning. Vi lever på hög kundnöjdhet.

Vi har som mål att bli den mest välrenommerade solcellsleverantören i Småland och Östergötland.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]